SINOPSIS

Čeng Čao-an je mladi Kinez iz Guangdonga kojem ujak nađe posao u fabrici leda na Tajlandu gde radi sa brojnim rođacima. Čeng oko vrata nosi majčinu ogrlicu koja ga podseća na obećanje da se nikada neće tući. I zaista, Čeng izbegava nasilje i popušta čak i kad je izazvan. Jednom prilikom u fabrici se odlomi veliki komad leda iz kojega ispadne vrećica sa belim prahom. Dvojicu Čengovih rođaka koji su to pronašli šef zadrži posle posla i ponudi im, u zamenu za ćutnju, bolji posao. Oni odbiju i kriminalci ih ubiju i zalede. Šef bande - "veliki gazda" - Hsiao Mi pokušava zataškati ubistva, ali Čeng i njegovi preostali rođaci postaju sumnjičavi.
Dvojica rođaka, Hsu Čien i Ah Pei, sami odlaze kod velikog gazde Miu i pitaju ga šta je sa dvojicom nestalih rođaka. Mijevo ponašanje im je sumnjivo pa odluče da pozovu policiju, ali Mijevi ljudi ih ubiju. U jednom sukobu sa Mijevim ljudima Čeng je slučajno povređen i izgubi kontrolu, umeša se i premlati nekoliko Mijevih ljudi, dok ostali pobegnu. Svestan Čengove snage i autoriteta, Mi odluči potkupiti Čenga boljim poslom, alkoholom i prostitutkama. Čeng nasedne na to i ostali rođaci su razočarani, preziru ga i izbegavaju. Međutim, Čeng nalazi drogu i leševe ubijenih rođaka u ledu i upušta u veliki obračun s Mijevim ljudima, ubije ih većinu - kao i njegova sina. Ali, kad se vrati kući, nađe celu porodicu poubijanu…

Fotografije

Veliki gazdaVeliki gazdaVeliki gazdaVeliki gazda

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.