SINOPSIS

Kleo pokušava da dovede svoj život u red nakon što izgubi roditelje u saobraćajnoj nesreći. Ona sa bratom živi kod bake, a ubrzo upoznaje starijeg muškarca u klubu koji, izgleda, razume tešku situaciju u kojoj se ona nalazi.
Šest meseci nakon što preživi saobraćajnu nesreću u kojoj poginu njeni roditelji, Kleo tek počinje da se vraća u život. Ova 17-godišnjakinja – koja sada živi sa bakom i sedmogodišnjim bratom – spremna je da ponovo izađe u svoj omiljeni „Klub 7“ na piće i provod sa prijateljima. Izgleda da je prvi put uspela da pobegne od tuge. Ali, kada je misteriozni usamljenik Leos spasi od kafanske tuče, Kleo mu ne kaže za svoje roditelje. Iako je Leos deset godina stariji od Kleo, njih dvoje postaju prijatelji i, možda naivno, Kleo se nada da će njihov odnos postati romantičan. Međutim, depresivni Leos se suočava sa svojom problematičnom prošlošću. „Kleo“ je interesantna priča o patnji i krivici, praćena veličanstvenim koncertima za klavir ruskog kompozitora Rahmanjinova.

Fotografije

KleoKleoKleoKleoKleoKleoKleoKleo

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.