Ocena: 8.1/10
Ocena korisnika: 7.8/10
(114 glasova)

SINOPSIS

Mrzovoljni veteran Korejskog rata, Volt Kovalski (Klint Istvud) kreće da reformiše svog komšiju, mladog pripadnika naroda Hmonga, koji je pokušao da ukrade najvažnije vlasništvo Kovalskog: njegov Gran Torino iz 1972. godine.
Klint Istvud, dobitnik Oskara za režiju vraća se ponovo da režira i glumi glavnu ulogu u svojoj prvoj ulozi nakon nominacije za ulogu u filmu „Devojka od miliona dolara“. Penzionisani radnik iz fabrike automobila, veteran Korejskog rata i udovac Volt Kovalski (Klint Istvud) troši poslednje dane svog života. Sve njegove nekadašnje komšije su se odselile ili preminule i zamenili su ih Hmongi, koje ne podnosi, kao i besciljne bande Afro-Amerikanaca i Latino tinejdžera. A onda neko pokuša da ukrade njegovog dragocenog Grand Torina, auto u čijem je sastavljanju učestvovao na proizvodnoj liniji. Suprotstavivši se lopovima, Valt Kovalski postaje neplanirani heroj koji menja živote svojih komšija, jednog momka koga su u zločin gurnule lokalne bande – i, konačno, menja i svoj život.

Fotografije

Gran TorinoGran TorinoGran TorinoGran TorinoGran TorinoGran TorinoGran TorinoGran TorinoGran TorinoGran TorinoGran TorinoGran Torino

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.