SINOPSIS

Smeštena u 1988. godinu, tri nedelje uoči objavljivanja predsedničkog kandidata Demokratske stranke, ova istinita priča govori o američkom senatoru Gariju Hartu i medijskoj torturi nakon otkrivanja njegove vanbračne veze.
Hju Džekmen, glumac nominovan za Oskara, glumi harizmatičnog političara Garija Harta u uzbudljivoj drami “Favorit”, reditelja Džejsona Rajtmana, takođe nominovanog za Oskara. Film prati uspon i pad senatora Harta koji je očarao mlade glasače i bio jedan od favorita za predsedničkog kandidata Demokratske stranke, 1988. godine. Međutim, njegova kampanja je doživela veliki udarac nakon objavljivanja priče o njegovoj vanbračnoj vezi sa Donom Rajs. Kada su se tabloidno i političko novinarstvo prvi put udružili, senator Hart je bio primoran da se povuče iz izborne trke, što je ostavilo trajne i duboke posledice na američku i svetsku političku scenu.

Fotografije

FavoritFavoritFavoritFavoritFavoritFavorit

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.