SINOPSIS

Tražeći svoju nestalu sestru, Klej odlazi u sablasnu šumu legendarnog Kristal Lejka, gde pronalazi ostatke stare, oronule kolibe, skrivene iza drveća pokrivenog mahovinom. A to nije jedina stvar koju krije ova šuma.
Srećan povratak u Kristal Lejk u ovom jezovitom podsećanju na klasični horor „Petak trineasti“. U potrazi za nestalom sestrom, Klej Miler (Džared Padaleki) kreće prema jezovitim šumama Kristal Lejka, gde naleće na raspadnute ostatke trulih koliba iza drveća prekrivenog mahovinom. Ali nije samo to sakriveno od pogleda ljudi. Uprkos savetima policije i upozorenjima meštana, Klej prati ono malo tragova koje ima u potrati za svojom nestalom sestrom, Vitni (Amanda Rigeti), uz pomoć Džene (Danijel Penabejker), mlade žene koju je upoznao zajedno sa grupom srednjoškolaca koji su došli da se provedu za vikend. Ali će otkriti da ih očekuje mnogo više od onog što su se nadali. Nisu ni svesni da su stupili u carstvo jedne od najstrašnijih aveti u američkoj filmskoj istoriji - zloglasnog ubice koji progoni Kristal Lejk naoružan mačetom oštrom kao žilet... Džejsona Vuriza.

Fotografije

Petak trinaestiPetak trinaestiPetak trinaestiPetak trinaestiPetak trinaestiPetak trinaestiPetak trinaestiPetak trinaesti

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.