SINOPSIS

U pokušaju da vodi miran život, bivši osuđenik pronalazi utočište u motelu koji vode samohrana majka i njena ćerka, Klara. Mir i sloboda koje ovde pronađe prestaju kada napadnu Klaru, a on mora da se suoči sa starim demonima.
Tek što izađe iz zatvora, još uvek sa nanogicom, Deni pronađe smeštaj u oronulom motelu koji vodi samohrana majka Lorens, nakon što prihvati da izgletuje jednu od soba u zamenu za mesečnu kiriju i pronađe posao perača sudova u obližnjem kineskom restoranu. U nameri da se pritaji i ostane čist kao kuhinja koju temeljno čisti, Deni uglavnom gleda svoja posla. Međutim, Lorensina ćerka tinejdžerka, Klara, čiji otac je u zatvoru, čezne za očinskom figurom, i Deni se polako pronalazi u toj ulozi. Kada Klaru napadnu, Deni reaguje na sebi svojstven način i nevolja ga još jednom pronalazi.

Fotografije

Plemenito srcePlemenito srcePlemenito srcePlemenito srcePlemenito srcePlemenito srcePlemenito srcePlemenito srcePlemenito srce

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.