poster

Nacrt

A Rough Draft (2018)

CineStar Fantasy | utorak | 14:20

Gde gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img
Ocena: 4.5/10
Ocena korisnika: 7/10

SINOPSIS

Uzbudljiva i konfuzna avantura čeka dizajnera video-igrica nakon što mu misteriozna sila izbriše identitet i angažuje ga da bude čuvar kapije između dve dimenzije u ovom ruskom naučno-fantastičnom trileru.
Mladi Moskovljanin Kiril je veoma talentovan ekspert za video-igrice. Njegov život je savršen: divni roditelji, dobro plaćen posao, prelepa devojka... Sve dok jednog dana ne bude izbrisan iz sećanja svih ljudi koje poznaje. U potrazi za objašnjenjem, Kiril saznaje da je izabran za veoma važnu i tajnu misiju. Njegova svrha je da postane čuvar kapije između paralelnih svetova kojih u svemiru postoji na desetine. Da li će Kiril uspeti da reši zagonetku paralelnih svetova, otkrije ko stoji iza misije čiji je on ključni deo i vrati svoj stari život? Ili je možda svet u kojem mi živimo samo izmišljeni “nacrt” koji zapravo ne postoji?

Fotografije

NacrtNacrtNacrtNacrtNacrtNacrtNacrtNacrtNacrt

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.