SINOPSIS

Omaž Maloj sireni Hansa Kristijana Andersena, Šarlotina pesma je priča o Šarlot (Kejtlin Mager), devojci koja odrasta tokom jednog od najtežih perioda u američkoj istoriji, tridesetih godina 20. veka. Prerana smrt Šarlotine majke pokreće niz nemilih odgađaja za njenu porodicu, ali i za njihov pevački i plesni nastup. Pomoć dolazi sa neočekivane strane, kada gangster po imenu Rendal (Iva Reon) ponudi da otplati njihov dug tražeći da porodica uvede neke neprijatne promene u porodični posao. Kada se otkrije da je Šarlot, kao i njena majka, zapravo sirena sposobna da kontroliše ljude svojim glasom, niz nametljivih likova pokušavaju da iskoriste Šarlotinu moć. Šarlot mora da izabere svoj put, znajući da će pogrešna odluka imati fatalne posledice po nju i ljude koje voli.

Fotografije

Šarlotina pesmaŠarlotina pesmaŠarlotina pesmaŠarlotina pesmaŠarlotina pesmaŠarlotina pesmaŠarlotina pesmaŠarlotina pesmaŠarlotina pesmaŠarlotina pesma

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.