Ocena: 6.5/10
Ocena korisnika: 8.8/10
(4 glasova)

SINOPSIS

Usred vrele noći paklenog leta 1969. Čarlija budi lokalni odmetnik melez, Džasper Džouns. Vodi ga duboko u šumu i pokazuje mu nešto što će mu zauvek promeniti život.
„Džasper Džouns“ je uzbudljiva i dirljiva australijska priča o odrastanju Čarlija Baktina, 14-godišnjeg zaljubljenika u knjige. Džasper Džouns, lokalni odmetnik melez, jedne noći pokazuje Čarliju leš mlade Lore Višhart i njegov život se zauvek menja. Saznavši za tu tajnu i verujući da je Džasper nevin, Čarli kreće na opasan zadatak sa željom da pronađe pravog ubicu. Tokom vrelog leta 1969. godine, Čarli pobeđuje lokalne rasiste, suočava se sa razvodom roditelja i zaljubljuje se do ušiju istovremeno otkrivajući šta znači biti istinski hrabar.

Fotografije

Džasper DžounsDžasper DžounsDžasper DžounsDžasper DžounsDžasper DžounsDžasper DžounsDžasper DžounsDžasper DžounsDžasper DžounsDžasper DžounsDžasper Džouns

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.