Ocena: 6.5/10
Ocena korisnika: 5.4/10
(8 glasova)

SINOPSIS

Proslavljeni reditelj Žoakim Lafos (Naša deca) vraća se sa filmom Posle ljubavi, visprenim, inteligentnim i dirljivim osvrtom na savremene veze. Nakon 15 godina zajedničkog života, Mari (Berenis Bežo) i Boris (Sedrik Kan) odluče da se razvedu - ali ispostavlja se da njihovo razilaženje neće biti jednostavno. Boris ne može da se odseli dok se kuća u kojoj žive sa dve ćerke ne proda. Iako je Mari kupila kuću, Boris je taj koji je kompletno renovirao, čime je značajno podigao njenu vrednost na tržištu. U nemogućnosti da se dogovore oko podele imovine, oni se ubrzo nađu u ćorsokaku, gde sve njihove frustracije, netrpeljivosti i neslaganja počinju da se prepliću sa osećanjima nekadašnje ljubavi.

Fotografije

Posle ljubaviPosle ljubaviPosle ljubaviPosle ljubaviPosle ljubaviPosle ljubaviPosle ljubaviPosle ljubaviPosle ljubaviPosle ljubavi

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.