poster

Stani - Ili će moja mama da puca

Stop! Or My Mom Will Shoot (1992)

Super TV2 | 21.4.24. | 23:35

Ocena: 4.3/10
Ocena korisnika: 8.3/10
(103 glasova)

SINOPSIS

Majka žestokog detektiva dolazi mu u posetu i odmah počinje da mu uređuje život, na njegovu sramotu. Za rođendan mu kupuje mašinku iz nekog kombija na ulici, ali mu na kraju pomaže da razreši slučaj na kom radi.
Život losanđeleskog detektiva Džoa Bomovskog (Silvester Stalone) se okreće naglavačke kada mu u posetu dođe njegova živahna majka Tuti (Estel Geti). Veoma brzo ona preuređuje Džoov samački stan i meša se u njegove veze, na njegovu sramotu i oduševljenje njegove devojke Gven (Džo Bet Vilijams). Povrh svih Džoovih problema, Tuti biva svedok ubistva i odjednom postaje partner kada odbije da otkrije informacije ako joj ne dozvole da učestvuje u istrazi. Baš kada je Džo bio spreman da se ubije, Tuti pomaže da se loši momci privedu, dokazujući da mama–najbolje-zna u ovoj urnebesnoj akciono-avanturističkoj komediji.

Fotografije

Stani - Ili će moja mama da pucaStani - Ili će moja mama da pucaStani - Ili će moja mama da pucaStani - Ili će moja mama da pucaStani - Ili će moja mama da pucaStani - Ili će moja mama da pucaStani - Ili će moja mama da pucaStani - Ili će moja mama da pucaStani - Ili će moja mama da pucaStani - Ili će moja mama da pucaStani - Ili će moja mama da pucaStani - Ili će moja mama da pucaStani - Ili će moja mama da pucaStani - Ili će moja mama da puca

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.