SINOPSIS

Tražeći način da spase svoj svet osuđen na propast, posada malih, humanoidnih vanzemaljaca stiže na Zemlju, savršeno maskirani – u svemirskom brodu u obliku čoveka.
Dejv Ming Čang (Edi Marfi), koji je upravo stigao u Njujork, izgleda kao riba van vode. Nešto nije sasvim u redu s njim – za početak, izgleda potpuno neprilagođeno mestu u kojem se nalazi i kao da mu nije sasvim prijatno u njegovom telu. A i to ima svoje zašto: „Dejv“ uopšte nije čovek, već svemirski broj napravljen prema liku njegovog minijaturnog kapetana. Untar „Dejva“ nalazi se posada odlično obučenih minijaturnih ljudi - čitav svet unutar sveta - koji grozničavo pokušava da usmeri svaki Dejvov postupak i razgovor. U svakom delu Dejvovog "tela" nalazi se po jedan vešt član posade (prosečne visine: jedan pedalj i tri četvrtine), noseći na sebi oznaku dela tela Dejvove anatomije kojim upravlja, rukuje haj-tek konzolom koja kontroliše pokrete Dejvovog tela. Kako Dejv – to jest, oni unutar Dejva – polako rešavaju ove fizičke izazove, počinju da doživljavaju nešto sa mnogo dubljim uticajem. Trag osećanja se javlja u posadi koja dolazi sa mesta na kojem su svaka emocija i individualnost zabranjeni. Dejv se menja – i spolja i iznutra.

Fotografije

Upoznajte DejvaUpoznajte DejvaUpoznajte DejvaUpoznajte DejvaUpoznajte Dejva

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.