Ocena: 6.1/10
Ocena korisnika: 8.3/10
(70 glasova)

SINOPSIS

Nakon što se kompromitovao ljubavnom vezom sa prvom damom, veteranu tajnu službe podmeću navodnu nameri da izvrši atentat na predsednika, pa on sada mora da se osloni na svog nekadašnjeg štićeka kako bi razotkrio pravog krivca.
Pit Garison agent Tajne službe SAD koji je pre dvadeset godina spasao predsedniku život skočivši pred kišu metaka.Omiljen i cenjen među kolegama u Tajnoj službi, Garison je agent od karijere koji je sada na raspolaganju prvoj dami. On živi u visoko organizovanom i uređenom svetu hijerarhijske strukture, planova, mapa, motorizovanih kolona, šifrovanih imena, žargona tajne službe i bezbednosnih postupaka. To je svet koji ima svoj smisao, sve dok tajne ne počnu da ga kidaju na komade. Pitov kolega agent i prijatelj, Čarli Meriveder, diskretno mu stavlja do znanja da želi s njim da podeli kritične i poverljive podatke. Ali pre nego što se to dogodi, Meriveder biva pronađen ustreljen u svojoj kući, a sve to podseća na pljačku koja je pošla naopako.

Fotografije

StražarStražarStražarStražarStražarFoto: RTL / StudiocanalFoto: RTL / StudiocanalFoto: RTL / StudiocanalFoto: RTL / StudiocanalFoto: RTL / StudiocanalFoto: RTL / StudiocanalStražarStražarStražarStražarStražarStražarStražar

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.