Ocena: 5.8/10
Ocena korisnika: 5.4/10
(7 glasova)

SINOPSIS

„Devojka kralj je priča o Kristini Švedskoj, zagonetnoj devojci rastrzanoj između razuma i strasti, svog ženskog tela i ideje da je odgajana kao princ, drevnih i savremenih svetova i briljantnosti svog obrazovanog uma i konzervativnih sila oko nje. Nakon krunisanja 1632. godine, šestogodišnja Kristina Švedska je uvučena u lavirint moći i tradicije, gde su je smrknuti luteranci pritiskali da se uda i rodi naslednika da bi ispunila svoju sudbinu. Utočište i ljubav pronalazi kod dvorske dame, prelepe i elegantne grofice Ebe Spare, iako je dvorski kancelar Aksel Oksenstijerna pritiska da se uda za njegovog sina Johana. Konzervativne sile oko kraljice ubrzo shvataju da je Eba ključna za kontrolisanje kraljice, ali potcenjuju Kristinin blistavi um i njenu želju za slobodom.

Fotografije

Devojka kraljDevojka kraljDevojka kraljDevojka kraljDevojka kraljDevojka kraljDevojka kraljDevojka kraljDevojka kraljDevojka kralj

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.