poster

Mladi i nepoznati

THE YOUNG UNKNOWNS (2000)

dramski | SAD
Reditelj: Catherine Jelski

Ocena: 4.1/10

SINOPSIS

Charlie Fox (D. Gummersall) sin je uspješnog redatelja televizijskih reklama iz Los Angelesa, koji rijetko viđa sina s obzirom da je jako poslovno angažiran. Charlie i sam želi ostvariti uspješnu karijeru redatelja te bahato iznosi prijateljima svoje ideje o snimanjima filmova. Dane uglavnom provodi opijajući se, drogirajući i izlazeći na bučna mjesta ili u očevoj luksuznoj kući. Paloma (A. Jover), njegova djevojka, teško podnosi njegova vrijeđanja. I njezin se visoki prag tolerancije spusti kada Joe (E. Bailey), Charlijev prijatelj kojemu je jedino do provoda, slučajno navrati k njima jedne večeri ne bi li se opustio sa svojom djevojkom Cassandrom (L. Bibb), privlačnim foto modelom. Sve se počinje svoditi na psovke i vrijeđanja, te na alkohol u velikim količnama - no ništa se zanimljivo ne događa. Stoga, mladići predlože još luđi način zabave...

"The Young Unknowns" američki je film koji na uvjerljiv i potresan način prikazuje svijet obijesne američke djece iz nesređenih obitelji iz svijeta show-businessa i komentira obijest današnjeg (američkog) bogatog društva. Film je režirala Catherine Jelski, američka televizijska redateljica, a u njemu glume američki glumci Devon Gummersall, Eion Bailey i Arly Jover.

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.