Ocena: 5.6/10
Ocena korisnika: 8.3/10
(7 glasova)

SINOPSIS

Kasnih 60-tih i ranih 70-tih godina, Suzet (Goldi Hon) i Vini (Suzan Sarandon) su bile dve najpoznatije grupi devojke iz južne Kalifornije. Devojke koje je Frenk Zapa od milošte prozvao „Banger sestre (The Banger Sisters)“, najbolje drugarice Suzet i Vini žurovale su sa praktično svakom rok-zvezdom tog vremena koja je bila važna i bile su vlasnice kolekcije Polaroid snimaka koji su dokumentovali njihove podvige. Godine 2001, Suzet je i dalje slobodni duh i nakon što je izgubila posao konobarice u u jednom rok klubu u Los Anđelesu odlučuje da potraži Vini koju nije videla 20 godina. Suzet kreće na put u Feniks, u Arizoni, da iznenadi Vini i usput pokupi Harija (Džefri Raš), pisca sa spisateljskom blokadom koji ne zna da vozi i godinama živi bez seksa.
Po dolasku, Suzet otkriva da Vini više nije ona osoba koja je jurila svakog muškarca duge kose sa električnom gitarom. Vini je sada Lavinija: Izveštačena majka iz predgrađa, supruga i stub zajednice, komotnija na baštenskoj zabavi, nego u šutki. Ponovni susret 'Banger sestara' je sukob svetova dve žene: Jedne koja živi u prošlosti i druge koja se od nje krije. Zajedno će naučiti vrednost života u sadašnjem trenutku.

Fotografije

Zgodne sestreZgodne sestreZgodne sestreZgodne sestreZgodne sestreZgodne sestreZgodne sestreZgodne sestreZgodne sestreZgodne sestreZgodne sestreZgodne sestreZgodne sestreZgodne sestreZgodne sestreZgodne sestreZgodne sestreZgodne sestreZgodne sestre

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.