SINOPSIS

Sredina je devedestih. Viktor ima nešto više od dvadeset godina i strastven je ljubitelj filmova. Neshvaćen je u svom ruralnom porodičnom domu, u kojem njegovi roditelji misle da je Pjer Paolo Pazolini marka testenine, i njegov najveći san je da postane filmski reditelj. Njegov život se iznenada menja kada ga komercijalna pariska TV stanica zaposli kao potrčka u produkciji popularne TV emisije. On iznajmi malu sobu u velikom gradu u ubrzo se zbližava sa Žan-Luom koji vodi anarhističku TV stanicu, zajedno sa raznolikom ekipom bučnih levičara. I onda, iznenada, Viktor se zaljubi u Klaru, najneobičniju, najhrabriju i najseksipilniju devojku koju je u životu video. Oni će zajedno proživeti pet ludih godina, od odvažnih uličnih demonstracija do piratizovanja TV stanica, od pijanih noći do neuspešnih ljubavnih veza u alternativnom Parizu koji vrvi od pobune, originalnosti i divljih žurki. Pet neverovatnih i očaravajućih godina tokom kojih je sve izgledalo moguće.

Fotografije

Piratska televizijaPiratska televizijaPiratska televizijaPiratska televizijaPiratska televizijaPiratska televizijaPiratska televizijaPiratska televizija

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.