SINOPSIS

Samohrani otac iz Teksasa pokušava da podigne dva sina, od kojih je jedan buntovni tinejdžer Džejkob. Kipteći od besa, Džejkob nalazi olakšanje u rizičnom svetu moto-krosa – ali sve bezobzirnije ponašanje preti da se otme kontroli.
Opsednut hevi metalom, vožnjom motocikala i učestvovanjem u povremenim vandalskim činovima sa svojom grupom delinkvenata, 13-godišnji Džejkob Vilson počinje da izaziva zabrinutost u gradu, pogotovo kad počne da u sve to uvlači svog mlađeg brata Vesa. Iako njihov otac Holis voli svoje sinove, i dalje se oporavlja od gubitka njihove majke, i više vremena provodi utapajući tugu u lokalnom baru i radeći na oštećenoj kući na plaži nego ponašajući se kao požrtvovani roditelj. Kad lokalne vlasti saznaju za sve napetiju situaciju, Vesa daju na starateljstvo tetki Pam, ostavljajući Džejkoba i Holisa da se snalaze sami. Dok je Ves odsutan, Džejkob postaje sve više opsednut dvema stvarima: pobedom na lokalnom moto-krosu i vraćanjem brata u kuću.

Fotografije

HuliganHuliganHuliganHuliganHuliganHuliganHuliganHuligan

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.