Ocena: 6.9/10
Ocena korisnika: 8.6/10
(5 glasova)

SINOPSIS

Zasnovan na bestseleru u kome 21-godišnja Sofi počinje da studira kad joj dijagnostikuju rak. Iako joj je ceo svet pretumban naglavačke, devet perika postaju njen eliksir života u ovoj istinitoj priči.
Sofi, 21-godišnja devojka, upravo je upisala studije kad joj je dijagnostikovan rak. Njen svet je u haosu. Ali Sofi je borac. Želi da živi, zajedno sa svim onim što ide uz to: snovima, zabavama, smejanjem, flertovanjem i seksom. Devet perika postaju njen eliksir života. Ponekad neobično divlja, erotična ili romantična, u zavisnosti od boje kose i stila, svaka perika donosi nov pogled na svet. Sofi beži od svakodnevne bolničke učmalosti, ludački se zabavlja sa najboljom drugaricom i zaljubljuje u ortaka Roba. Uz humor, hrabrost i bezbrižnost, Sofi pokazuje da bolest ne može tek tako da se kači s njom.

Fotografije

Devojka sa devet perikaDevojka sa devet perikaDevojka sa devet perikaDevojka sa devet perikaDevojka sa devet perikaDevojka sa devet perikaDevojka sa devet perikaDevojka sa devet perikaDevojka sa devet perika

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.