SINOPSIS

Godine 1917. u Nju Orelansu, fotograf Ernest Dž. Belok odlazi u oblast crvenih fenjera da ovekoveči poslednje dane zakonske prostitucije. U kući madam Nel upoznaje prostitutku Heti i njenu 12-godišnju ćerku Vajolet...
Godine 1917. u Storivilu, oblasti crvenih fenjera u Nju Orleansu, prostitutka Heti živi sa 12-godišnjom ćerkom Vajolet u modernom bordelu madam Nel, gde i radi. Fotografu Ernestu Dž. Beloku se sviđaju Heti i Vajolet i on postaje redovni posetilac javne kuće. Jednog dana, madam Nel stavlja na aukciju Vajoletinu nevinost i klijent mora da plati ogromnih 400 dolara da bi proveo noć sa njom. Heti se udaje za imućnog klijenta i seli se u Sent Luis, ostavljajući Vajolet samu u bordelu. Vajolet odlučuje da se uda za Beloka i seli se u njegovu kuću. Heti, koja se pomirila sa svojom prošlošću, dolazi u Belokovu kuću s namerom da odvede Vajolet sa sobom.

Fotografije

Slatka malaSlatka malaSlatka malaSlatka malaSlatka malaSlatka mala

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.