Ocena: 6.5/10
Ocena korisnika: 7.5/10
(35 glasova)

SINOPSIS

Akcioni film sa Džekijem Čenom u glavnoj ulozi, o američkom tinejdžeru opsednutom kung-fu filmovima, koji pronalazi legendarno oružje u obliku štapa. Sa izgubljenom relikvijom vraća se u prošlost, u drevnu Kinu kako bi oslobodio jednog mudraca. Ovaj akcioni film donosi priču o jednom američkom tinejdžeru opsednutom Hongkongom i kung-fu filmovima.
Jednog dana u zalagaonici u Kineskoj četvrti on nalazi legendarno oružje u obliku štapa, koje je pripadalo poznatom kineskom ratniku i mudracu. Sa izgubljenom relikvijom u ruci on odjednom shvata da mora da otputuje u drevnu Kinu da bi se pridružio grupi ratnika, inače majstora kung-fua, u opasnoj potrazi za zarobljenim mudracem.

Fotografije

Zabranjeno kraljevstvoZabranjeno kraljevstvoZabranjeno kraljevstvoZabranjeno kraljevstvoZabranjeno kraljevstvoZabranjeno kraljevstvoZabranjeno kraljevstvoZabranjeno kraljevstvoZabranjeno kraljevstvoZabranjeno kraljevstvoZabranjeno kraljevstvoZabranjeno kraljevstvoZabranjeno kraljevstvoZabranjeno kraljevstvoZabranjeno kraljevstvoZabranjeno kraljevstvoZabranjeno kraljevstvoZabranjeno kraljevstvoZabranjeno kraljevstvoZabranjeno kraljevstvo

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.