Ocena: 6.7/10
Ocena korisnika: 6.7/10
(10 glasova)

SINOPSIS

Čejen, imućna bivša rok zvezda (Šon Pen), sad vodi dosadan i ravnodušan život, pa kreće u potragu za očevim progoniteljem, nacističkim ratnim zločincem koji se krije u SAD-u. Saznavši da će mu otac uskoro umreti, Čejen putuje u Njujork nadajući se da će biti s njim u tim poslednjim trenucima života, ali stiže prekasno. Budući da su bili otuđeni više od 30 godina, tek nakon njegove smrti shvata koliki je bio stepen očevog poniženja u Aušvicu dok je bio u rukama nacističkog oficira Alojza Langa – i sprema se da se osveti. Tako počinje putovanje kroz srce Sjedinjenih Država, koje će mu promeniti život, i potraga i suočenje s očevim neprijateljem. Kako njegova potraga napreduje, Čejen postaje samosvesniji zbog ljudi koje sreće i njegovo putovanje postaje pomirenje i samospoznaja. Kad se konačno sretne sa sudbinom i pronađe Langa, Čejen mora da odluči da li je ono što on traži zapravo iskupljenje ili osveta.

Fotografije

Ovo mora da je to mestoOvo mora da je to mestoOvo mora da je to mestoOvo mora da je to mestoOvo mora da je to mestoOvo mora da je to mestoOvo mora da je to mesto

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.