Ocena: 6.4/10
Ocena korisnika: 7.7/10
(3 glasova)

SINOPSIS

Tinejdžer siroče se pridružuje prekaljenom lovcu na vampire i očajnoj grupi preživelih u potrazi za spasom u zemlji koju su opustošile monstruozne krvopije i okrutni fundamentalisti koji nameravaju da preuzmu vlast u Sjedinjenim Državama.
Američka nacija je izgubljena. Dok traje epidemija vampirizma, ljudi moraju da beže od zlih, divljih zveri. Gradovi postaju grobnice, a preživeli se drže u ruralnim krajevima, plašeći se mraka. Nakon ubistva njegove porodice, mladog Martina (Konor Paolo) pod svoje okrilje uzima prosedi, okoreli lovac (Nik Damiči), čija su nova žrtva Nemrtvi. Poznat jednostavno kao Gospodin, lovac na vampire vodi Martina na putovanje kroz zauzete gradove u srcu Sjedinjenih Država, u potrazi za boljim mestom dok ubija sve krvopije koje mu se nađu na putu. Usput pridobija nove članove, kao što je časna sestra (Keli Mekgilis), čija je vera dovedena u pitanje kad vidi kako se njeni sledbenici pretvaraju u gladne zveri. Ova čudno mešovita porodična jedinica oprezno ide na sever, izbegavajući glavne puteve koje drži Bratstvo, fundamentalistička paravojna formacija koju predvodi Džebedaja Loven (Majkl Kerveris) i koja kugu predstavlja kao božije delo.

Fotografije

Zemlja kolčeva smrti

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.