SINOPSIS

Holivudski scenarista i njegova supruga glumica odlaze u njen rodni grad na jugu kako bi organizovali prodaju porodične kuće posle smrti njenog oca. Čim stignu, stare nesuglasice sa lokalcima isplivavaju na površinu i dovode do nasilja.
Mladi par (Džejms Marsden i Kejt Bozvort) se seli u neobičan južnjački grad. Njihovo savršeno bekstvo se ubrzo pretvara u pakao kada se mračne tajne i smrtonosne strasti otmu kontroli. Uhvaćeni u zamku izopačenih lokalaca koje predvodi nemilosrdni predator (Aleksandar Skarsgard), oni proživljavaju noć agonije, patnje i neprekidnog krvoprolića. Jedina nada za opstanak im je da budu beskrupulozniji od svojih nemilosrdnih dželata.

Fotografije

Psi od slamePsi od slamePsi od slamePsi od slamePsi od slameSony Pictures TelevisionSony Pictures TelevisionSony Pictures TelevisionSony Pictures TelevisionPsi od slamePsi od slame

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.