poster

Miris žene

Scent of a Woman (1992)

Reditelj: Martin Brest
Pink Movies | subota | 23:20

Ocena: 8.0/10
Ocena korisnika: 8.9/10
(95 glasova)

SINOPSIS

Na raspustu povodom Dana zahvalnosti, Čarli, budući student, prihvata posao čuvanja bivšeg potpukovnika Frenka Slejda. Slepi Slejd ubeđuje Čarlija da mu se pridruži u obilasku onog najboljeg što Njujork može da ponudi.
Za vikend tokom proslave Dana zahvalnosti, potpukovnik Frenk Slejd (Al Paćino), došao je u grad da bi se dobro zabavio: Voli dobru kuhinju, lepe žene, ima limuzinu sa šoferom i apartman u Valdorf-Astoriji. Mladi Čarli Sirnms (Kris O' Donel), nerado se zabavlja i želi da dobije životno obrazovanje. Slejd je jedan od životnih originala, bivši ađutant Lindona Džonsona, koji je sad slep i razdražljiv, ali ipak ima pesničku dušu. Čarli je ozbiljan mladi budući student koji se nalazi na životnoj raskrsnici. Njihova urnebesna, iskrena i tragikomična avantura u Njujorku obojicu će zauvek promeniti.

Fotografije

Miris ženeMiris ženeMiris ženeMiris ženeMiris ženeMiris ženeMiris ženeMiris ženeMiris ženeMiris ženeMiris ženeMiris ženeMiris ženeMiris ženeMiris žene

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.