Ocena: 7.5/10
Ocena korisnika: 6.3/10
(9 glasova)

SINOPSIS

Na prestižnoj izložbi pasa Mejflauer, “ekipa dokumentarca” snima uzbuđenja i tenziju među ekscentričnim vlasnicima pasa u ovoj neverovatno urnebesnoj satiri.
Na prestižnoj izložbi pasa Mejflauer, “ekipa dokumentarca” snima uzbuđenja i tenziju među ekscentričnim vlasnicima pasa u ovoj neverovatno urnebesnoj satiri. Ovo ludo ostvarenje prikazuje nam čudesno raznoliki svet vlasnika pasa koji putuju po celoj Americi i na izložbama prikazuju svoje četvoronožne takmičare. Lepo vaspitani prodavac Geri Flek i njegova živopisna žena Kuki pripremaju svog noričkog terijera, dok se vlasnik prodavnice Harlan Peper nada da će njegov “bladhaund” osvojiti glavnu nagradu. Dvoje ambicioznih advokata nervozno pripremaju svog neurotičnog “vajmaranera”, ekstatično srećni gej par uzda se u svog “ši cua”, a trapavi komentator Bak Laflin uzalud pokušava da smisli neobične atribute za svakog takmičara. U pitanju je titular prvaka i svi vlasnici, zajedno sa svojim psima, šepure se pred sudijama u nadi da će kući odneti glavnu nagradu za Najlepšeg psa na izložbi.

Fotografije

Warner BrosWarner BrosWarner BrosWarner BrosWarner BrosWarner BrosWarner BrosWarner Bros

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.