Ocena: 5.6/10
Ocena korisnika: 7.9/10
(40 glasova)

SINOPSIS

Reditelj Gari Maršal dovodi velike svetske zvezde da slave ljubav, nadu, opraštanje, drugu šansu i nove početke, u isprepletenoj priči ispričanoj u ritmu Njujorka i njegovih obećanja u najblještavijoj noći u godini.
Posle neverovatnog uspeha romantične komedije „Dan zaljubljenih“ koja je zaradila preko 200 miliona dolara, reditelj Gari Maršal i scenaristkinja Ketrin Fugat prave film o „drugom najromantičnijem danu u godini“, u kom se prepliće nekoliko priča. Romantična komedija, ovoga puta smeštena u Njujorku u novogodišnjoj noći, slavi ljubav, nadu, oproštaj, drugu šansu i novi početak, u isprepletenim pričama o parovima i samcima, ispričanim u ritmu Njujorka i njegovih obećanja u najblještavijoj noći u godini. Izvanredna plejada glumaca uključujući Džesiku Bil, Roberta De Nira, Zeka Efrona, Ketrin Higl, Eštona Kučera, Saru Džesiku Parker i mnoge druge, proslaviće Novu godinu u ovoj prazničnoj antologiji punoj ljubavi i smeha.

Fotografije

Nova godina u NjujorkuNova godina u NjujorkuNova godina u NjujorkuNova godina u NjujorkuNova godina u NjujorkuNova godina u NjujorkuNova godina u NjujorkuNova godina u NjujorkuWarner BrosWarner BrosWarner BrosNova godina u NjujorkuNova godina u NjujorkuNova godina u NjujorkuNova godina u NjujorkuNova godina u NjujorkuNova godina u NjujorkuNova godina u NjujorkuNova godina u NjujorkuNova godina u Njujorku

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.