SINOPSIS

Rok zvezda Princ napravio je ovaj spektakularni dugometražni filmski debi u autobiografskom bioskopskom hitu ovenčanom Oskarom i Gremijem.
Ovo je priča o „Klincu“, briljantnom mladom muzičaru koji pokušava da uspe. To je istovremeno i priča o mladom čoveku u potrazi za samopouzdanjem i ljubavlju. U okruženju potkulturnog sveta muzičkih klubova – u kojem se živi brzo, a veze su kratke – Klinac se bori sa nesuglasicama u svojoj porodici, sopstenim umetničkim sazrevanjem i Morisom Dejom, liderom jednog od najboljih fank-bendova u Americi, „Tajm“. Upravo će Moris Dej biti njegov najveći neprijatelj, jer ne samo što želi da ga nadmaši profesionalno, već želi i da preotme i njegovu simpatiju Apoloniju. Proizvod nesrećnog doma, Klinac beži iz svoje depresije zatvarajući se u podrum roditeljskog doma, kao u okruženje u kojem se oseća zaštićeno i koje može da kontroliše. Tu stvara svoju muziku i uči kako da se nosi sa svojim gnevom i svojom ranjivošću. Ovaj autobiografski blokbaster osvojio je i Oskara i Gremi nagrade.

Fotografije

Purpurna kišaPurpurna kišaPurpurna kišaPurpurna kišaPurpurna kišaPurpurna kišaPurpurna kišaPurpurna kišaPurpurna kišaPurpurna kišaPurpurna kišaPurpurna kišaWarner BrosWarner BrosWarner BrosWarner BrosWarner Bros

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.