Ocena: 5.7/10
Ocena korisnika: 7.4/10
(39 glasova)

SINOPSIS

Otac dva brata, Arona i Rajana, upravo je umro i njihova velika familija okuplja se na sahrani. Ali na groblju sve postaje haotično kada svako donese svoje probleme sa sobom. Može li to uopšte biti dobra sahrana?
U režiji Nila Labjuta, film „Smrt na sahrani“ prikazuje urnebesan dan u životu američke porodice koja se okuplja da isprati voljenog supruga i oca na večni pokoj. I dok se ožalošćeni okupljaju u porodičnom domu, šokantna otkrića, žučne ozlojeđenosti, ružne pretnje, ucene i pogrešno poslato telo pokrenuće smrtonosan i urnebesan haos. Ovo je rimejk istoimenog britanskog filma iz 2007. godine.

Fotografije

Smrt na sahraniSmrt na sahraniSmrt na sahraniSmrt na sahraniSmrt na sahraniSmrt na sahraniSmrt na sahraniSmrt na sahraniSmrt na sahraniSmrt na sahraniSmrt na sahraniSmrt na sahraniSmrt na sahraniSmrt na sahraniSmrt na sahrani

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.