SINOPSIS

Romantični triler proslavljenog reditelja Kar-Vai Vonga. Ming je hladnokrvni ubica, ali ne želi više da rizikuje i želi da se povuče iz posla.
Ovaj film u neku ruku predstavlja stilski nastavak onoga što je Kar-Vai Vong započeo svojim prvim filmom. Razvijajući stil, teme i raspoloženje, ovaj film je smešten u urbani, noćni milje Hong Konga. Kao i kada su druga ostvarenja ovog autora u pitanju, zaplet samo predstavlja podlogu za stvaranje filmskog raspoloženja. Malo šta od naracije povezuje dve paralelne priče. Prva prati plaćenog ubicu (Leon Lai) koji shvata da je život koji vodi izgubio svoju draž. Njegov život dodatno komplikuje prelepa žena preko koje dobija svoje poslove (Mišel Rejs, nekadašnja Mis Hong Konga) koja gotovo fetišistički žudi za njim, iako se njih dvoje nikada nisu sreli za gotovo tri godine svog partnerstva. U drugom delu grada, He (Takeši Kaneširo), nemi, bivši robijaš, preživljava vodeći posao u noćnim satima. Još uvek živeći kod oca koji vodi Čangking hotel, nemirni He se zaljubljuje u Čeri (Čarli Jeung), ženu koja se oporavlja od raskida sa Džonijem. Kao što je to sličaj i sa ostalim Vongovim ostvarenjima, film gotovo nezainteresovano prati ove dve romanse. Ovaj vizuelno stilizovan film neki kritičari smatraju najznačajnijim Vongovim ostvarenjem.

Fotografije

Pali anđeliPali anđeliPali anđeliPali anđeliPali anđeliPali anđeliPali anđeliPali anđeliPali anđeli

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.