Ocena: 6.3/10
Ocena korisnika: 4.7/10
(6 glasova)

SINOPSIS

Ambiciozni umetnik skromnog talenta se trudi da se istakne kako god može u pretencioznoj umetničkoj akademiji Ist Koust.
Od ekipe koja je snimila Svet duhova – rediteklja Terija Cvigofa i scenariste Danijela Klovsa – dolazi satira sa Maksom Mingelom u glavnoj ulozi Džeroma, srednjoškolskog marginalca koji sanja o tome da postane veliki umetnik. Biva primljen u umetničku školu Ist Koust, u prvi razred sastavljen od stero+eotipnih umetničića. Udvara se lepom modelu Odri (Sofija Majls) ali je zapanjen kad umesto njega ona počne da se zabavlja sa sportistom Džonom (Met Kislar). Ne uspevši da je impresionira talentom i osećajnošću, Džerom prvo imitira Džonine primitivne radove, a onda počinje da kopira stil drugog kolege (Džim Brodbent). Kad ga greškom optuže za ubistvo, Džerom je ipak zadovoljan time što svoju novu slavu može da iskoristi da bi ostvario svoje snove.

Fotografije

Poverljivo iz umetničke školePoverljivo iz umetničke školePoverljivo iz umetničke školePoverljivo iz umetničke školePoverljivo iz umetničke školePoverljivo iz umetničke škole

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.