Ocena: 6.5/10
Ocena korisnika: 6.8/10
(11 glasova)

SINOPSIS

Nil nakon saobraćajne nesreće postaje invalid i beskućnik koji traži odgovore od Boga. Bog je deo svakog ljudskog bića i samo malo treba da bi uspela da se ostvari komunikacija sa njim.
Nil Donald Volš je imao solidan život sve do saobraćajne nesreće, nakon koje mu je sve krenulo nizbrdo.

Gotovo invalid sa slomljenim vratom dobio je otkaz, a niko više nije hteo da ga zaposli, uprkos njegovoj upornosti. Gubitak posla nije najveće zlo koje mu se dogodilo, i brak mu je u krizi, tako da je Nil prisiljen da traži bilo kakvo mesto za život. A to znači zadovoljavanje najosnovnijih potreba. Prosjaci imaju svoja pravila kojima će se bez problema Nil prilagoditi.

Egzistencija povezana s „kopanjem" po kontejnerima i prodaja limenki i boca u reciklažni otpad, minimum je potreban za preživljavanje s ove strane zakona. Sve dok jednog dana u parku ne pronađe oglas za posao na koji će se javiti i dobiti ga. Najzanimljivije je da su to novine iz budućnosti...

U glavnim ulogama: Henri Černi, Vilma Silva, T. Brus Pejdž...

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.