SINOPSIS

Mladi pripadnik jakuza Matsunaga odlazi kod doktora Sanade kako bi mu izvadio metak. Iako već prilično uništen alkoholom, zbog čega mu je ordinacija smeštena u sirotinjskoj četvrti na tokijskim dokovima koju nadziru gangsteri, Sanada je dovoljno iskusan da shvati kako Matsunaga boluje od tuberkuloze. Uprkos teškim životnim okolnostima Sanada je plemenit čovek i brižan lekar, te odlučuje da pomogne Matsunagi. Između lekara i njegovog pacijenta ubrzo će se razviti odnos sličan ocu i sinu, a sve će se zakomplikovati kada iz zatvora izađe Matsunagin šef Okada. On želi ponovno da preuzme nadzor nad područjem koje je ranije kontrolisao, a želi i da nastaviti vezu sa Mijo, Sanadinom medicinskom sestrom koju je nekad zlostavljao.

Fotografije

Pijani anđeoPijani anđeoPijani anđeoPijani anđeoPijani anđeoPijani anđeoPijani anđeoPijani anđeoPijani anđeoPijani anđeo

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.