Ocena: 5.2/10
Ocena korisnika: 6.7/10
(10 glasova)

SINOPSIS

Nakon što je jedan njegov čovek ubijen kuhinjskim nožem, nacistički oficir okuplja građane jednog malog grada u Holandiji i naredi pogubljenje desetoro stanovnika. Zahteva da gradski sveštenik izabere kojih će desetoro to biti. Britanska teritorija u istočnoj Africi, 1947. g. Tri godine kasnije. Otac Merin je izgubio veru, a njegov položaj u crkvi je neodređen. Merina je počela da zanima arheologija. Radi na šestom arheološkom iskopavanju i ovo je dosad najzanimljivije. Nadzire iskopavanje crkve iz 5. v. na području na kome ne bi trebalo da bude hrišćanskih crkava iz tog perioda. Jedna lekarka, mladi entuzijastični misionar, britanski major i Merin uskoro se nađu usred bitke dobra i zla.

Fotografije

Vlast: Prethodnik egzorcisteVlast: Prethodnik egzorcisteVlast: Prethodnik egzorcisteVlast: Prethodnik egzorcisteVlast: Prethodnik egzorcisteVlast: Prethodnik egzorciste

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.