SINOPSIS

Politička satira. Kada britanski ministar za međunarodni razvoj, Sajmon Foster, slučajno na televiziji podrži vojnu akciju, iznenada zadobija brojne prijatelje u Vašingtonu.
Američkom predsedniku i britanskom premijeru rat se baš dopada. Ali se ne slažu baš svi sa njima. Američki general Miler (Džejms Gandolfini) o ratu ne misli tako, kao ni britanski ministar za međunarodni razvoj, Sajmon Foster (Tom Holander). Ali, kada Sajmon greškom podrži vojnu akciju preko televiziji, iznenada zadobija mnoštvo prijatelja u Vašingtonu. Ako Sajmon uspe da dopre do pravih ljudi u Vašingtonu i ako njegova svita od jedne osobe (Kris Adison) uspe da zavede pravog stažistu (Ana Člamski), i ako uspeju da spreče glavnog premijerovog savetnika Malkolma Takera (Piter Kapaldi) da lažira glasanje u Ujedinjenim nacijama, možda će uspeti da spreče i rat. Ako ne uspeju... Pa, uvek mogu da otpuste svog direktora za komunikacije Džudi (Đina Meki), koju ionako nikad nisu ni voleli i koja se bori da zadrži glasače kojima ne radi vodoinstalacija, kao i sa čovekom besnim zbog rušenja zida (Stiv Kugan).

Fotografije

Vrzino koloVrzino koloVrzino koloVrzino koloVrzino koloVrzino koloVrzino koloVrzino kolo

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Uhvati i ostavi (2006)

  danas
  image
  Žena se bori da se pomiri sa smrću svog budućeg muža i tajnama koje je skrivao od nje dok istovremeno nastoji da krene život ispočetka. Dženifer Garner glumi...
 • Napoleon i ja (2006)

  danas
  image
  Na Elbi 1814. godine mladi učitelj i idealista se zaljubljuje u mladu baronicu Emili. On postaje bibliotekar velikog imperatora u egzilu - Napoleona i upoznaje...
 • Velika turneja (1961)

  danas
  image
  Muzička komedija o grupi umetnika koja doživljava raznorazne nezgodne situacije na turneji po Jugoslaviji. Songove za ovaj film otpevala je Olivera Marković.
 • Udruženi psi (2013)

  danas
  image
  Kad razmaženo holivudsko kuče pošalju na sever da živi s mudrim farmerskim avlijanerom, sve se otkačinje s povoca.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.