Ocena: 6.7/10

SINOPSIS

Kad Griz, Panda i Ledeni Medved privuku pažnju Odeljenja za kontrolu divljih životinja, njihov svet se preokrene. Medvedi nemaju drugog izbora osim da pobegnu.
Griz, Panda i Ledeni Medved su samo tri autsajdera koji pokušavaju da se proguraju, a ako mogu da dobiju i sladoled usput, još bolje. Pridužite se medvedima u njihovim nezgodama dok traže hranu, izmotavaju se i izlaze na kraj jedni s drugima i svetom oko sebe. Kakva god da je situacija, jasno je da biti medved u civilizovanom, modernom svetu nije lako. Kad Griz, Panda i Ledeni Medved privuku pažnju Odeljenja za kontrolu divljih životinja, njihov svet se preokrene. Njihova misija da postanu internet zvezde privuče pažnju pretnje koja bi mogla da ih razdvoji i pošalje ih na misiju baš daleko od medveđe pećine! Medvedi nemaju drugog izbora osim da pobegnu. Ostavivši svoj dom u San Francisku, zapute se u zemlju gde je medvedima prijatnije nego bilo gde drugde: u Kanadu.

Fotografije

Medveđa družina: FilmMedveđa družina: FilmMedveđa družina: FilmMedveđa družina: FilmMedveđa družina: FilmMedveđa družina: FilmMedveđa družina: Film

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.