SEZONA: 1

EPIZODA: 4

SADRžAJ

"Hotel Balkan" je serija koja prikazuje životnu priču ugledne banjalučke porodice Kuruzović u čijem je vlasništvu hotel istog imena već decenijama unazad. Radnja se uporedo odigrava u prošlosti i sadašnjosti.
Četvrta epizoda: Vidovi poroci opet prete njegovoj vezi sa Marijom, a u sadašnjosti Draganove greške prete zatvaranju hotela "Balkan".
Problem sa zakonom ima i Viktorijin brat Miloš, zbog čega njih dvoje beže iz Beograda.
Dok se Branko bori sa problemima u hotelu, bolešću koja napreduje iz dana u dan i preprekama koje mu onemogućuju da ostvari svoj primarni cilj - zadužbinu svoje majke Marije.
Reditelj serije "Hotel Balkan" je Saša Karanović, scenarista Nebojša Romčević a glavne uloge igraju Radoje Čupić, Saša Torlaković, Sanja Popović, Goran Jokić, Miljka Brđanin, Bora Nenić, Milica Glogovac, Slađana Zrnić i Nikola Pejaković.

Slike

Hotel BalkanHotel BalkanHotel BalkanHotel BalkanHotel BalkanHotel BalkanHotel BalkanHotel BalkanHotel Balkan

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Očajne domaćice (2004)

    image
    Jednoga lijepog sunčanog dana u samom srcu Amerike, u najljupkijem od svih ljupkih predgrađa, kućanica Mary Alice Young (Brenda Strong) se… ubila! Sada, Mary...
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Lilly Schönauer (2006)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.