SEZONA: 99

EPIZODA: Bindi's Wedding

SADRžAJ

Bindi i Čendler se pripremaju za najsrećniji dan u svom životu. Međutim, nekoliko nedelja pre važnog dana, pandemija korona virusa primorava ih da drastično promene svoje planove.

Slike

Pa to su Irvinovi!Pa to su Irvinovi!Pa to su Irvinovi!Pa to su Irvinovi!Pa to su Irvinovi!Pa to su Irvinovi!Pa to su Irvinovi!Pa to su Irvinovi!Pa to su Irvinovi!Pa to su Irvinovi!Pa to su Irvinovi!Pa to su Irvinovi!Pa to su Irvinovi!Pa to su Irvinovi!Pa to su Irvinovi!

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Britanski vrtovi u vremenu (2014)

    image
    U ovoj sjajnoj seriji zajedno s naratorom Paulom Copleyem (Downtown Abbey) razgledat ćemo četiri legendarna vrta nastala u četiri sasvim različita razdoblja. U...
  • Trust Me, I'm a Doctor (2013)

    image
    Medical journalist Michael Mosley & a team of doctors scientifically investigate popular health claims, myths & misconceptions.
  • Evropa odozgo (2019)

    image
    Evropa odozgo istražuje iz vazduha Nemačku, Italiju, Holandiju, Poljsku, Španiju i Ujedinjeno Kraljevstvo kako bi prikazali najveće kulturne i geografske...
  • Chroniques d'en haut (1998)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.