Vojno redarstvene akcije Bljesak-Oluja: Sječanja i ožiljci

Vojno redarstvene akcije Bljesak-Oluja (2003)

dokumentarni | Hrvatska

SEZONA: 1

EPIZODA: 6

SADRžAJ

Nakon blistavih pobjeda u vojno-redarstvenim akcijama "Bljesak" i "Oluja" slijedilo je slavlje u cijeloj Hrvatskoj, posebno u hrvatskoj metropoli Zagrebu. Ali, uz slavlje bilo je boli i tuge, koje će, nažalost, za neke potrajati i nikada neće potpuno iščeznuti. Bol je to za izgubljenim sinovima, očevima, majkama, za izgubljenim i zapaljenim domovima od kojih je ostao samo kamen i zgarište. Tisuće i tisuće obitelji rastavljeno je i razbacano diljem Europe i svijeta i više se možda nikada neće okupiti i vratiti.
U emisiji govori mnogi od tih stradalnika koji pokušavaju živjeti dalje. Rat treba zaboraviti što prije! To kaže i ratnik gorštak Davor Jović, jedan od najhrabrijih hrvatskih bojovnika s planine Biokovo. Sa svojom malom obitelji vratio se na ljuti kamen Biokova, koji kaže: "To ne znači da opet triba za Hrvatsku da ne bi ratova. Znači, ja bi opet ratova da triba za Hrvatsku!"

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Fashion Magazines

    image
    FashionTV gives you an exclusive look at the photoshoots of magazine editorials from all over the world.
  • Dekodiranje nauke

    image
  • Trgovci automobilima (2003)

    image
    Pridružite se iskusnom trgovcu automobilima Mikeu Breweru i vrhunskom mehaničaru Eddu Chini dok prolaze kroz automobilske avanture. Glavni zadatak serije Trgovci...
  • Fashion Destination

    image
    Putovanje na određene destinacije uz dodatak mode danas je utrendu. Fashion Destinations će vas odvesti u najmodernije hotele i odmorišta na svijetu.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.