poster

Drugo ime ljubavi

Drugo ime ljubavi (2019)

drama, romantika | Hrvatska

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji
Ocena korisnika: 8/10
(6 glasova)

SEZONA: 1

EPIZODA: 170

SADRžAJ

Tamara pomaže Luki da pobjegne iz bolnice. U bijegu nailazi na Sašu koji je upravo stigao posjetiti ga. Upada mu u auto te se braća mire, ujedinjeni u istini i borbi protiv Karla, te Saša odvozi Luku na sigurno.
Nakon što je u Knežev dolu vidio Anu, Igor se zabrine za Petra te upozori Karmelu da se Ana mota oko kuće. Karmela se uplaši i odlazi kući gdje zatekne Ivana koji je upravo htio odvesti Petra bez njezinog znanja te se upuštaju u žustru svađu. Ivan joj zaprijeti pištoljem, no Igor dolazi te izbije Ivanu pištolj. Karmela izvodi Petra iz kuće, Ivan onesvijesti Igora i kreće za njima.
Nakon što Goran shvati da Maja i Filip glume da su zajedno kako bi izazvali njegovu ljubomoru, odlučuje uzvratiti Maji istom mjerom te pred njom fingira zavođenje Valentine.
U potrazi za slikarskim priborom, Lola odlazi prošetati mjestom. Zaprepasti se kad ugleda Anu. Lola se iskreno kaje pred njom, ali Ana joj ne vjeruje. 
Propuštene epizode serije Drugo ime ljubavi gledajte na NOVA PLUS.

Slike

Drugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubavi

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Das Traumhotel (2004)

    image
    Not a continuous series with consistent story continuity, but a number of essentially independent stories, 'Love Boat without the cruise ship'. Each episode is...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • Utta Danella (2000)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.