SEZONA: 2

EPIZODA: 26 - kulinarski show

SADRžAJ

Ovotjedne su domaćice i domaćin konobarica Vlatka iz Vinica, umirovljenica Marija iz Pušćine, ekonomistica Andreja iz Ivanca, kuhar Dario iz Bednje te umirovljenica Ivanka iz Vinica. Prva kuha Vlatka, koja kaže da nema tremu, ali zato ima jednu tajnu koju se svim silama trudi sakriti od ostalih kandidata.

Slike

Večera za 5 na seluVečera za 5 na seluVečera za 5 na selu

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Džejmijevi petnaestominutni obroci (2012)

    image
    Nastavljajući uspeh prethodnih serijala, Džejmijevi petnaestominutni obroci dižu koncept brzih, svakodnevnih obroka na viši nivo. Skraćujući proces kuvanja još...
  • Kako pobijediti Bobbyja Flaya (2013)

    image
    Two contestants battle it out to face Bobby Flay. The victor faces Bobby Flay with their own signature dish. Who can beat the Flayster?
  • Tetka Kaćine tajne (2015)

    image
    Kejti Goarmon je bila finalistkinja u portugalskoj verziji Prvog kuvara. Od tada je zaslužno stekla ugled zbog svog prirodnog stila prezentovanja i svojih...
  • Portali ka paklu (2019)

    image
    Jack Osbourne i Katrina Weidman kreću u Juneau na Aljasci. Prvi put istražuju hotel koji je povezan s demonskim aktivnostima.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.