poster

Kulturni dnevnik

Kulturni dnevnik (2015)

informativni | Srbija

SADRžAJ

Pesnik Ljubivoje Ršumović, koji 19. oktobra otvara treću sezonu programa "Poezija uživo" Radio Beograda 2, gost je Kulturnog dnevnika. Osim o poeziji, Ljubivoje Ršumović govori i o predstojećem Sajmu knjiga u Beogradu.
U Zaječaru počinju 28. "Dani Zorana Radmilovića", a u Narodnom pozorištu "Toša Jovanović" u Zrenjaninu je premijera predstave "Gospodin Mokinpot (izbavljenje iz patnje)" u režiji Ljuboslava Majere. Najavljujemo koncert kojim će svečano biti zatvoren 51. Bemus i govorimo o programima koji su obeležili ovogodišnje Beogradske muzičke svečanosti. U emisiji pratimo i osnivanje Regionalne unije teatara, koja okuplja pozorišta iz šest centara nekadašnje Jugoslavije, Sajam knjiga u Frankfurtu, promociju monografije Slavka Krunića "Mauzolej nesavršenstva" u Novom Sadu i ostala dešavanja iz sveta kulture i umetnosti.
urednik Snežana Stamenković Jojićmontažer Nikola Manićrealizator Sanja Redžić

Slike

Kulturni dnevnikKulturni dnevnik

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Vijesti

    image
    Najnovije vijesti dana iz Zemlje i svijeta, političke vijesti, zanimljivosti, vijesti iz kulture - vijesti na jednom mestu.
  • Infotop BH

    image
    Najvažnije vesti iz Bosne i Hercegovine, regiona i sveta...
  • heute Xpress (2015)

    image
  • Večernji dnevnik Kurir TV

    image
    Iz sve snage za tebe sumiramo vesti koje su obeležile dan i prelistavamo sutrašnju štampu. Naša informativna redakcija, na čelu sa Zoranom Mihajlovićem, oslanja...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.