SEZONA: 1

EPIZODA: 5 - FAREWELL…

SADRžAJ

Serija je spin-of serijala filmova Bad Boys, sa sličnim sinopsisom: pratiće nesvakidašnji policijski tandem u borbi protiv najopasnijih kriminalaca. S tim da će tandem ovaj put činiti Gabrijel Junion i Džesika Alba, a poprište bitke biti grad Los Anđeles. Ove dve žene se ne slažu u mnogo čemu, ali nalaze zajedničko stajalište kada se radi o hvatanju najopasnijih kriminalaca u Los Angelesu.

Slike

Policajke iz L. A.Policajke iz L. A.Policajke iz L. A.Policajke iz L. A.Policajke iz L. A.Policajke iz L. A.Policajke iz L. A.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Tandermenovi (2013)

    image
    Pratite par blizanaca superheroja, Fibi i Maksa Tandermena, sa potpuno različitim ličnostima, koji idu u školu, druže se sa prijateljima i žive u porodici...
  • Havaji 5-0 (2010)

    image
    Elitna policijska jedinica okupljena je da se bori sa zločinima u 50. državi Amerike.
  • Vavilon Berlin (2017)

    image
    Berlin burnih dvadesetih godina: metropola za talentovane, ambiciozne i mahere. Ali ispod bleštave površine, osiromašene narodne mase bore se za bolji život. To...
  • 911 (2018)

    image
    Drama koja prati užurbane živote i karijere pripadnika hitnih službi, policajaca, vatrogasaca i hitne pomoći, ljudi koji rizikuju svoje živote kako bi spasli tuđe.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.