poster

Hari Poter i Kamen mudrosti

Harry Potter and the Sorcerer's Stone (2001)

akcija, fantazija, obiteljski, avanturistički | Ujedinjeno kraljevstvo, SAD
Režiser: Chris Columbus

Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img
Ocena: 7.6/10
Ocena korisnika: 7.5/10
(133 glasova)

SADRžAJ

Pred svoj jedanaesti rođendan, Hari Poter dobija pismo sa Hogvortsa, škole magije i čarobnjaštva. Nakon što su, dok je on još bio beba, Harijevi roditelji ubijeni, džin Rubeus Hagrid ostavio ga je na pragu njegovih teče i tetke. Jedanaest godina kasnije, nesrdačni rođaci krili su od njega pisma koja su neprestano pristizala. Na kovertama je pisalo Hogvorts i oni nisu želeli da ih Hari ikada pročita.
Ipak, Hagrid uspeva da Hariju donese pismo sa Hogvortsa u kojem saznaje da je čarobnjak, a da je njegove roditelje ubio zli čarobnjak Voldemor. Na putu ka Hogvortsu Hari upoznaje Rona Vizlija, koji će mu postati najbolji drug, i Hermionu Grendžer. Hari postaje učenik Grifindora. Hari, Ron i Hermiona, nakon nekog vremena, otkrivaju da je u školi sakriven kamen mudrosti i da neko želi za sebe. Njih troje sumnjaju najviše na profesora Snejpa, koji je prema Hariju bio naročito strog. Kroz mnogo avantura, ovo troje prijatelja saznaće tajnu Hogvortsa ali i Harijeve prošlosti.

Slike

Hari Poter i Kamen mudrostiHari Poter i Kamen mudrostiHari Poter i Kamen mudrostiHari Poter i Kamen mudrostiHari Poter i Kamen mudrostiHari Poter i Kamen mudrostiHari Poter i Kamen mudrostiHari Poter i Kamen mudrostiHari Poter i Kamen mudrostiHari Poter i Kamen mudrostiHari Poter i Kamen mudrostiHari Poter i Kamen mudrostiHari Poter i Kamen mudrostiHari Poter i Kamen mudrostiHari Poter i Kamen mudrostiHari Poter i Kamen mudrostiHari Poter i Kamen mudrostiHari Poter i Kamen mudrostiHari Poter i Kamen mudrostiHari Poter i Kamen mudrosti

Recenzije


Pregled od Tomorr Karaj
nedjelja, 20. decembar 2020. 20:46
Po ju shkruaj sepse dua te rishikojë Te gjitha filmat e Harry Potter,te kanali Tip TV.
Duke nisur nga filmi i pare deri tek i fundit.Ju lutem,ju lutem
Lajkuj recenziju
0 komentara

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.