SEZONA: 5

EPIZODA: 2 - The Riddle of the Lynx

SADRžAJ

Ceo dan stižu pacijenti i bremeniti jorkširski terijer po imenu Diksi držu dr Oukli budnom čitavu noć zbog hitnog carskog reza. Ali kada izvuče kučiće, rad dr Oukli tek počinje.

Slike

Veterinar iz JukonaVeterinar iz JukonaVeterinar iz JukonaVeterinar iz JukonaVeterinar iz JukonaVeterinar iz JukonaVeterinar iz JukonaVeterinar iz JukonaVeterinar iz JukonaVeterinar iz JukonaVeterinar iz JukonaVeterinar iz JukonaVeterinar iz Jukona

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Vino i večera sa braćom Stajn (2019)

    image
    U ovoj seriji pratimo Jacka i Charlieja Steina, braću s jedinstvenom povezanošću, na njihovom putovanju kroz krajolik koji oduzima dah, Južnoafričkim zapadnim rtom.
  • Provodadžija za milionere (2008)

    image
    Patti Stanger je vlasnica dating kluba "Millionaire´s Club" na Beverly Hillsu. Njezin zadatak je milijunašima samcima pronaći partnera, ženu ili muškarca iz snova.
  • Pionirka (2011)

    image
    Ree Drummond, a city gal-turned-rancher's wife, creates down-home dishes on her picturesque Oklahoma ranch.
  • Život ispod nule: Kanada (2020)

    image
    Pratimo dramu i nedaće raznolike skupine likova u drugoj sezoni serije Život ispod nule: Kanada. Oni nailaze na razne prepreke, u različitim dijelovima sjeverne...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.