poster

Radna akcija sa Tamarom

S Tamarom u akciji (2016)

Srbija

SADRžAJ

Sedma sezona serijala "S Tamarom u akciji" počinje nesvakidašnjom pričom porodice Mirković, iz Raške.
Supružnici Goran i Suzana su pravi primeri kako dobri, vredni ljudi puni ljubavi mogu da budu srećni i da imaju izuzetno lepo vaspitanu i zahvalnu decu, bez obzira na nedaće koje su ih zadesile.
Goran je stolar, treća generacija, i od svog vrednog rada, uštedeo je da kupi plac u prigradskom naselju Raške, Nastasičkom polju. Tamo je napravio privremenu kućicu i sav novac uložio u radionicu i mašine od kojih je mislio da zaradi novac kako bi sagradio pravu porodičnu kuću.
Pre deset godina, desila im se velika nesreća - izgorela im je i radionica i privremeni objekat. Zato je porodica neko vreme morala da živi podstanarskim životom u Raškoj. Goran je mukotrpno radio par godina i uspeo je da ponovo, na istom placu sagradi radionicu i privremeni objekat za život petočlane porodice. Za stolarske alate i mašine se snalazi - sam ih pravi jer nema dovoljno novca, pa radi i kao tesar i kao stolar.
Porodica Mirković živi u 25 kvadrata, u kojima su smeštena mala kuhinja i dve sobice za spavanje.
Najstariji sin Lazar (16), pohađa poljoprivrednu školu u Lešku na severu Kosova, sa velikim uspehom na porodičnom imanju gaji pedigriranu živinu i fazane koje prodaje u Novom Pazaru. Srednji sin Nemanja (14) je smislio je svoj "origami" i pravi neobične predmete od papira koje prodaje putem Interneta. Najmlađi sin Luka (10) je pravi sportista, trenira fudbal, voli štule koje mu je napravio otac - ume da igra fudbal i na štulama! Majka Suzana plete čarape, kape, šalove i to prodaje.
Akcija posvećena unapređenju porodičnog doma porodice Mirković, koju ćete gledati u prvoj epizodi sedme TV sezone serijala "S Tamarom u akciji", najveći je građevinski poduhvat sa kojim su se do sada susreli autorka Tamara Grujić i njena ekipa majstora.
Najpre je trebalo proširiti/udvostručiti kvadraturu životnog prostora, koji je trebalo da se nadoveže na postojeću radionicu, zidanu od čvrstog materijala.
Tamari su u ovom poduhvatu pomogli opština Raška i građevinska firma "In fashion". Napravljeni su novi temelji, objekat je ozidan i celokupna kvadratura nove kuće i radionice stavljena pod veliki zajednički krov.
Majstorima su sve vreme pomagali otac porodice, Goran i njegovi sinovi. Uvedena je voda, napravljena kanalizacija i urađena fasada (ti radovi su trajali punih pet nedelja). Onda su "na scenu" stupili Tamarini majstori koji su za pet dana kompletno uredili enterijer, s obzirom da su u unutrašnjosti kuće bili samo ozidani, "goli" zidovi...

Slike

Radna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa Tamarom

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.