SEZONA: 1

EPIZODA: 13

SADRžAJ

Pogledajte 13. priču crtane serije nadahnute audio zbirkom priča "Papa te raconte", koju čine prekrasne, slabo poznate tradicionalne priče raznih naroda te izmišljene priče.
Humor, snovi, tajanstvenost i poezija. Zaigrani pripovjedač s tisuću glasova i mladi glumci pripovijedaju djeci najljepše priče. U njima oživljuju izvanredni likovi popraćeni spokojnom i čarobnom glazbom.
Serija je sinkronizirana na hrvatski, a likovima su glasove posudili: Živko Anočić, Ines Bojanić, Mario Mirković i Greta Loos.
Skladatelj: Christophe Jacquelin

Slike

Vrijeme je za pričuVrijeme je za pričuVrijeme je za pričuVrijeme je za pričuVrijeme je za pričuVrijeme je za pričuVrijeme je za pričuVrijeme je za pričuVrijeme je za pričuVrijeme je za pričuVrijeme je za pričuVrijeme je za pričuVrijeme je za pričuVrijeme je za pričuVrijeme je za pričuVrijeme je za pričuVrijeme je za pričuVrijeme je za pričuVrijeme je za pričuVrijeme je za priču

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • ABC - patkaBC

    image
    Znate li tko živi na stolu? Kemijska, Grafitna olovka, Pečat, Gumica i Kist, koji se još uvijek natječu u pisanju slova. Dok nam naši novi prijatelji pokazuju...
  • Vehicles

    image
    Cars, boats, balloons and UFOs, so really any kind of vehicles coming alive.
  • Što više, to bolje

    image
    Dvoje prijatelja, luda žirafa Kiteko i razigrani oposum Umi promatraju svakodnevni život mališana. Od djece mogu puno naučiti: o svakodnevnim aktivnostima,...
  • Digni se!

    image
    Ustanite i vježbajte s nama! Vaši novi prijatelji pokazat će vam osnovne vježbe koje će vas održati u formi, aktivnima i zdravima.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.