SEZONA: 1

EPIZODA: 7

SADRžAJ

Dječak koji je odrastao u sumornoj pustinji neprestano sanja o legendama koje pripovijedaju starješine. Svijet je u prošlosti bio ispunjen radošću i bojama, a preriju su krasile životinje i cvijeće. Tako je bilo sve dok veliki čarobnjak nije odlučio napustiti ljude jer ga je razočaralo njihovo ponašanje. Otišao je živjeti na najvišu planinu, nakon čega je nestala sva ljepota prirode. Dječak će smoći hrabrosti i otići potražiti velikog čarobnjaka, ne bi li on narodu vratio cvijeće i mir.
Serija je sinkronizirana na hrvatski, a likovima su glasove posudili: Živko Anočić, Ines Bojanić, Mario Mirković i Greta Loos.
Skladatelj: Christophe Jacquelin

Slike

Vrijeme je za pričuVrijeme je za pričuVrijeme je za pričuVrijeme je za pričuVrijeme je za pričuVrijeme je za pričuVrijeme je za pričuVrijeme je za pričuVrijeme je za pričuVrijeme je za pričuVrijeme je za pričuVrijeme je za pričuVrijeme je za pričuVrijeme je za pričuVrijeme je za priču

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Sada igramo

    image
    Igramo se sa najpoznatijim članovima i objektima u obitelji: mama i tata, djeca na igralištu, crtanje i slikanje.
  • Mali - ali marljivi

    image
    Tri pametna vilenjaka grade fantastične predmete od drveta i leda.
  • Didy Baby

    image
    Priče o malim životinjama koje kroz igru uče kako pomagati jedna drugoj.
  • Pettson i Findus (2000)

    image
    Farmer Petson živi na svojoj maloj farmi, obrađuje zemlju i brine se o svojim životinjama. Njegov najverniji prijatelj među svim životinjama je mačak Findus koji...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.