poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko
Režiser: Miguel Córcega

Ocena korisnika: 6.5/10
(2 glasova)

EPIZODA: 145

SADRžAJ

Gđa Pilar zamoli muške članove obitelji Montalvo neka razgovaraju sa svojim suprugama i neka ne pakoste Mariani Franco dok Vijeće bude odavalo počast Amadoru. Rodrigo kaže Bruni, gđi Pilar i Aaronu da daje otkaz u tvrtki jer će se posvetiti svome poslu s tekilom. Rodrigo moli Eriku da skupa odu pogledati neke urede. Sanjuana dolazi u La Montalvenu i kaže Ofeliji i Romanu da čeka Hilariovo dijete, ali on ga ne želi priznati. Ljutita Ofelia kaže da ako ga Hilario ne prizna, neće ni ona. Roman kaže da ako Hilario ne bude pravi otac svomu djetetu, onda će se on pobrinuti za svoje unuče. Isadora kaže Sofiji da je Fedra smislila kako će se osvetiti Gavioti. Neće otići na odavanje počasti Amadoru. Daniela pita Sofiju kako može slijediti podlosti Fedre, Isadore i Minerve. Daniela kaže gđi Pilar da su Montalvice otkazale svoj dolazak na odavanje počasti g. Amadoru i da će poslati ing. Avellanedi pismo kako bi ocrnile Gaviotu.

Slike

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Znaj da te volim (2013)

    image
    Natalia i Diego upoznaju se tijekom ribarske zabave u Tuxpanu, u državi Veracruz, na kojoj će Natalia biti proglašena kraljicom. Među njima se rađa ljubav na prvi...
  • Mala supruga

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.