Ocena korisnika: 8.9/10
(9 glasova)

SADRžAJ

Najpopularnije dečije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice" iznedrilo je kroz ove četiri sezone veliki broj maestralnih pevačkih talenata koji su svojim impresivnim vokalnim sposobnostima, ali i spektakularnim nastupima, oduševili čitav region. Posle četiri sezone, nekoliko desetina hiljada dece na audicijama i više od 400 emisija, 36 najboljih takmičara nastupaće u dosada neviđenoj sezoni vašeg omiljenog muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars" koje počinje 26. oktobra u 22 časa na TV Pink. Osim što se na scenu vraćaju učesnici iz prethodne četiri sezone, u šou programu "Pinkove zvezdice - All Stars" došlo je do promena i u sastavu žirija. U jubilarnoj petoj sezoni, najbolje zvezdice ocenjivaće Goca Tržan, Leontina Vukomanović, Nataša Bekvalac, Kristina Kija Kockar i Milan Stanković.

Slike

Pinkove zvezdicePinkove zvezdicePinkove zvezdicePinkove zvezdicePinkove zvezdicePinkove zvezdice

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • The Masked Singer Germany (2019)

    image
    German version of the popular reality show involving mystery singers in costumes.
  • Neuspele plastične operacije (2014)

    image
    U svijetu u kojem je ljepota u oku promatrača,a plastične operacije su jednostavno rješenje problema, potraga nekih ljudi za savršenstvom neki put ih ostavlja s...
  • Headbangers Ball (1987)

    image
    Vaša ulaznica za najteži headbanging bal je upravo ovdje: uživajte u najboljem od metala i rocka 80-ih!
  • Plejbek BN TV i komercijalni spotovi

    image
    Plejbek BN TV i komercijalni spotovi je dinamična i zabavna TV emisija na BN TV-u.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.